ΚΑΦΕΚΟΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΛΕΚΟΣ
Αλέκος
Καφεκοπτικά Μηχανήματα

Πλατεία Δώδεκα Αποστόλων 2
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα.: 2310 513.633
Fax : 2310 552.059
Ο μικρότερος μύλος καφέ της σειράς αλεστικών μηχανών ΑΛΕΚΟΣ για ελληνικό ψιλοκομμένο καφέ.

Μύλος καφέ No16


Ο μικρότερος μύλος καφέ ΑΛΕΚΟΣ για ελληνικό ψιλοκομμένο καφέ. Με διάμετρο πέτρας 16 cm και ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 3 ίππων έχει απόδοση που φτάνει τα 14 κιλά/ώρα ποσότητα αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες ενός μικρού καταστήματος ενώ οι μικρές διαστάσεις του (καταλαμβάνει μόνο 35cm στον πάγκο) επιτρέπουν την τοποθέτηση του ακόμα και στα πιο μικρά καταστήματα. 

Το δοχείο εισαγωγής έχει χωρητικότητα 4,5 κιλά καφέ σε κόκκους ενώ το συρτάρι σερβιρίσματος μας επιτρέπει να αλέθουμε παρουσία του πελάτη προσφέροντας του έτσι την καλύτερη εγγύηση και σιγουριά για την ποιότητα και την φρεσκάδα του προϊόντος που αγοράζει.  

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του μικρού μύλου καφέ περιλαμβάνεται σύστημα καθαρισμού λαιμού εξαγωγής  που μας επιτρέπει να ελευθερώνουμε την ροή του αλεσμένου καφέ ακόμα και κατά την λειτουργία της μηχανής. Επίσης στο δοχείο εισαγωγής των κόκκων του καφέ , φέρει μαγνήτη προστασίας που συγκρατεί τα σιδερένια αντικείμενα που πιθανώς περιέχονται στον καφέ, προστατεύοντας έτσι τις επιφάνειες κοπής των μυλόπετρων από ενδεχόμενη φθορά. 

Εκτός από την βασική διαμόρφωση με συρτάρι σερβιρίσματος ο μικρός αυτός μύλος καφέ  διατίθεται με όρθια βάση και σύστημα σακούλας  με σύστημα ταλάντωσης. Η ίδια μηχανή διατίθεται και με μεγαλύτερο δοχείο εισαγωγής των κόκκων καφέ χωρητικότητας 10 κιλών, όπως επίσης και με μεγαλύτερο συρτάρι αποθήκευσης αλεσμένου καφέ ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε καταστήματος. Επίσης ο ίδιος μύλος καφέ διατίθεται και με σύστημα δόνησης σακούλας προαιρετικά.

ΔIAΣTAΣEIΣ 35-80-63 cm
BAPOΣ   43 kg
ΙΣxΥΣ 3 HP
TPOΦOΔOΣIA AC 220-380 V / 50 Hz
AΠOΔOΣH/ΩPA 14 kg/h
ΔIAMMETPOΣ MYΛOΠETPAΣ 16 cm
Μύλος καφέ No16

Ρυθμιστής μύλου καφέ Νο16

Χοάνη κόκκων καφέ Μύλου Νο16

Σύστημα δόνησης σακούλας Μύλου Νο16
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης