ΚΑΦΕΚΟΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΛΕΚΟΣ
Αλέκος
Καφεκοπτικά Μηχανήματα

Πλατεία Δώδεκα Αποστόλων 2
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα.: 2310 513.633
Fax : 2310 552.059
Καλώς ήρθατε στους μύλους του καφέ.
 
Τα ΚΑΦΕΚΟΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΛΕΚΟΣ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την κατασκευή  μύλων καφέ για περισσότερο από 80 χρόνια. Όλα άρχισαν το 1927 όταν ο Αλέκος Ζαφειρόπουλος καταξιωμένος τεχνήτης στις κατασκευές νερόμυλων και αλευρόμυλων πρωτοπορεί κατασκευάζοντας τους πρώτους ηλεκτροκίνητους μύλους καφέ με σμυριδόπετρες.
Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά άλεσης των μύλων αυτών έδωσαν την δυνατότητα στους καφεκόπτες να πετύχουν πολύ υψηλό βαθμό άλεσης και ομοιογένεια κοπής, που παραμένουν αξεπέραστα ακόμα και σήμερα καθώς επιτυγχάνεται προοδευτική άλεση χωρίς να υποβάλλεται ο καρπός σε συνθληπτικές πιέσεις, χωρίς  δηλαδή να συνθλίβεται και να πολτοποιείται, με αποτέλεσμα τα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του να μένουν αναλλοίωτα.
Με μεράκι και στόχο πάντα την ποιότητα - μετά από εμπειρία και τεχνογνωσία δεκαετιών - σήμερα 2 γενιές μετά, τα καφεκοπτικά μηχανήματα ΑΛΕΚΟΣ παραμένουν αξεπέραστα και αποτελούν την επιλογή των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, κάνοντας το όνομα τους συνώνυμο της ποιότητας. Για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για τις τρέχουσες τιμές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 
 
 
 
 
ΑΛΕΚΟΣ
KAΦEKOΠTIKA KAI ΨHΣTIKA MHXANHMATA
ΠΛATEIA ΔΩΔEKA AΠOΣTOΛΩN 2  -  Τ.Κ. 54630  -  ΘEΣΣAΛONIKH
THΛ. 2310-513.633  -  FAX 2310-552.059
e-mail:
 [email protected]
 
 
Αρχική
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης