ΚΑΦΕΚΟΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΛΕΚΟΣ
Αλέκος
Καφεκοπτικά Μηχανήματα

Πλατεία Δώδεκα Αποστόλων 2
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα.: 2310 513.633
Fax : 2310 552.059

Ψηστικό καφέ Νο15


Τα ψηστικά μηχανήματα ΑΛΕΚΟΣ είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας στην κατασκευή ψηστικών μηχανημάτων καφέ και αποτελεί την τελειότερη και πιο ολοκληρωμένη λύση για τον κάθε καφεκόπτη. Η φρύξη του καφέ πραγματοποιείται με καυστήρα προπανίου που είναι και ο υγιεινότερος τρόπος ψησίματος, μιας και η καύση του προπανίου είναι τέλεια, απαλλαγμένη από κατάλοιπα και υποπροϊόντα καύσης, σε αντίθεση με άλλους καυστήρες π.χ. πετρελαίου κλπ.

Η παραγωγική τους δυναμικότητα είναι από 36 έως 90 κιλά/ώρα ωμού καφέ και παρέχουν την δυνατότητα ψησίματος όλων των τύπων καφέ (ξανθό, σκούρο, όλους τους τύπους των καφέδων φίλτρου και espresso). Το τύμπανο όπου πραγματοποιείται η φρύξη είναι ειδικά κατασκευασμένο έτσι ώστε να επιτυγχάνεται τέλεια ανάδευση και αποφλοίωση των κόκκων.  

 

Η κορυφαία ποιότητα ψησίματος επιτυγχάνεται χάρη στην ομοιόμορφη θέρμανση των κόκκων με επαγωγή αλλά και με ροή θερμούαέρα, του καυστήρα προπανίου που διαθέτει, αποτέλεσμα πολύχρονων δοκιμών και πειραμάτων. Η αποφλοίωση και το γρήγορο κρύωμα του καφέ πραγματοποιείται με υψηλής αποδόσεως αεραντλίες, ενώ η όλη διαδικασία είναι φιλική προς το περιβάλλον χάρη στον φλοιοσυλλέκτη τύπου "κυκλώνα" (ειδικού για το κάθε μηχάνημα) που τοποθετείται στην έξοδοτης διάταξης. Στην έκδοση Nο30 περιλαμβάνεται και ανεβατόριο ωμού καφέ. Είναι 100% ελληνικής κατασκευής. Kατασκευάζονται εξολοκλήρου στηνεπιχείρηση ΑΛΕΚΟΣ στη Θεσσαλονίκη.

 


  ΨHΣTIKO ΦΛOIOΣYΛΛEKTHΣ
ΔIAΣTAΣEIΣ 71-193-150cm 40-60-40 cm
BAPOΣ 210 kg 17 kg
ΙΣΧΥΣ 1 HP -
TPOΦOΔOΣIA AC 220-380V 50 Hz -
AΠOΔOΣH 36 kg/h

-                                              

Ψηστικό καφέ Νο15

Ψηστικό καφέ Νο15
Φλοιοσυλλέκτης No15
Φλοιοσυλλέκτης  No15
Φλοιοσυλλέκτης No15
Σύστημα περιστροφής κλιβάνου
Σύστημα περιστροφής κλιβάνου
Σύστημα περιστροφής κλιβάνου
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης